Njihuni me ekipin tonë

Në Classdent, çdo anëtar i ekipit tonë dentar punon shumë për të ofruar kujdes cilësor që plotëson nevojat tuaja dhe i tejkalon pritshmëritë tuaja. Mjekët dhe anëtarët tanë të ekipit janë profesionistë të përkushtuar që kontribuojnë në pikat e forta, përvojat dhe dashurinë e tyre unike për stomatologjinë, kështu që ju keni besim në kujdesin që merrni.

Ekipi

dentar

Endodontika

Sara Gjoni

Trajtimi i kanaleve të rrënjës

Gentjana Belegu

The Big Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commasand devious Semikoli, but the Little Blind Text didn’t listen.
She had a last view back on the skyline of her hometown Bookmarksgrove, the headline of Alphabet Village and the subline of her own road, the Line Lane.

Genti Çyrbja

Oliverta Hoxha

Keni ndonjë pyetje në lidhje me turizmin dentar?

Na kontaktoni dhe stafi ynë me përvojë i turizmit dentar do të diskutojë shqetësimet tuaja dentare, të kuptojë qëllimet tuaja dhe t'ju ofrojë një përmbledhje të gamës tonë të plotë të shërbimeve.