Të gjitha në 4/6 – Implante Dentare

All on 4 Dental Implants in Albania

Si funksionojnë All on 4/6 Dental Implants kur ju lironi në Shqipëri.

Sistemi i implanteve dentare All-on-4/6™ është një qasje e sofistikuar e krijuar për të rivendosur funksionin dhe estetikën dentare duke përdorur katër implante dentare të vendosura në mënyrë strategjike në nofullën e sipërme ose të poshtme. Këto implante vendosen me kujdes në zonat e nofullës ku ekziston një vëllim i mjaftueshëm kockor, duke shmangur kështu nevojën për procedura të gjera dhe të shtrenjta të transplantimit të kockave ose të sinuseve. Ne e përdorim këtë teknikë novatore, e thjeshton procesin e implantimit, duke u ofruar pacientëve një zgjidhje më efikase dhe me kosto efektive për rehabilitimin gjithëpërfshirës të dhëmbëve.

All-on-4/6: Sa të fortë do të jenë dhëmbët e mi zëvendësues?

Implantet dentare All-on-4/6 janë inkurajuese për shkak të qëndrueshmërisë së tyre të jashtëzakonshme, e cila është pothuajse aq e fortë sa dhëmbët natyralë të pacientit. Kjo forcë është për shkak të procesit të njohur si osseointegrim, në të cilin implantet vendosen në nofullën e pacientit nga një kirurg oral dhe kocka bashkohet me to për të krijuar një marrëdhënie të fortë. Ky integrim vendoset gjatë disa muajve pas implantimit, duke ofruar rezistencë dhe stabilitet të ngjashëm me ato të dhëmbëve natyralë.

Pesë faktorë shpjegojnë pse sistemi i implanteve dentare All-on-4/6 këshillohet shpesh:

Krahasuar me teknikat konvencionale, implantet all-on-4/6 ofrojnë një mënyrë më efikase për të rivendosur një gojë të plotë. Kjo për shkak se nevojiten më pak implante. Ky efektivitet zvogëlon numrin e procedurave kirurgjikale të nevojshme dhe shkurton kohëzgjatjen e trajtimit.

All-on-4/6 zvogëlon nevojën për procedurat e transplantimit të kockave dhe ngritjen e sinuseve duke vendosur me kujdes implantet në rajonet me densitetin më të mirë kockor. Kjo mirëmbajtje e strukturës së kockave promovon shëndetin dhe stabilitetin e dhëmbëve për një afat të gjatë.

Implantet All-on-4/6 rivendosin funksionin dhe pamjen me rezultate që duken natyrale. Për të përmirësuar besimin dhe vetëvlerësimin, dhëmbët protetikë të porositur janë krijuar për t’u përzier në mënyrë të përsosur me buzëqeshjen natyrale të pacientit.

Implantet All-on-4/6 mund të ofrojnë rezultate që janë po aq të qëndrueshme sa dhëmbët natyralë me mirëmbajtjen e duhur. Pacientët janë në gjendje të kenë një pickim të qëndrueshëm dhe efektiv për shkak të lidhjes së fortë që formohet midis implanteve dhe kockës së nofullës.

Implantet All-on-4/ ofrojnë besim për të ngrënë, për të folur dhe për të buzëqeshur përsëri. Cilësia e jetës dhe mirëqenia e përgjithshme e pacientëve përmirësohen kur hiqet shqetësimi dhe vështirësia e protezave të lëvizshme.

All on 4 Dental Implants in Albania

Doktorët

All on 4 Dental Implants in Albania

Trajtimi i kanaleve të rrënjës
Gentjana Belegu
Endodontika
Xhesjana Lekli
Endodontika
Sara Gjoni