Çmimet Tona

Me paketat tona turistike, trajtimet tuaja dentare mund të jenë shumë më efikase, më të përballueshme dhe të këndshme.

Implante Dentare

Duke filluar nga

449 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport

Emax Venners

Duke filluar nga

350 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport

Kurorë qeramike

Duke filluar nga

150 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport

24 Kurora Zirkoni

Duke filluar nga

4000 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport

Kurora Zirkoni

Duke filluar nga

200 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport

Zbardhja e dhëmbëve

Duke filluar nga

150 €

 • Akomodimi
 • Transporti në aeroport
Shërbimet tona

Gama e plotë e shërbimeve dentare.

Hollywood Smile in Albania