Dental Clinic in Albania

Në Class Dent

nuk i njohim pengesat për

një buzqeshje të bukur.

Sepse buzëqeshja është bukuria e shpirtit.
Rezervoni një konsultë:

Krijojmë buzëqeshje mahnitëse nëpërmjet stomatologjisë transformative

implante Dentare

Pse të na zgjidhni ne?

Classdent është një Klinike Dentare në Durres, e cila funksionon prej 22 vitesh. Ne ofrojmë një sërë shërbimesh dentare dhe jemi të specializuar në implantet dentare, kurorat dentare dhe fasetat.
  • Më shumë se 20 vite eksperiencë
  • Paketa me gjithçka të përfshirë
  • 10 vjet garanci pas trajtimit
  • Kontrolle dentare
  • Trajtimet higjienike
  • Punojmë me markat më të mira në botë
Klinike Dentare ne Durres
Klinike Dentare në Durres
Rreth Nesh

Udhëtimi ynë në

Stomatologji

Nisur në vitin 2000, Classdent ka qenë gjithmonë një mjedis klinik modern, ofrues i shërbimeve dentare të cilësisë së lartë, me teknologji të fundit. Përvoja jonë prej më shumë se 20 vitesh në fushën e stomatologjisë është një dëshmi e përkushtimit tonë ndaj profesionalizmit, duke na lejuar të zgjidhim me sukses raste dentare të ndërlikuara në mënyrë të shpejtë, pa dhimbje dhe me siguri. Ne ofrojmë pacientëve tanë produkte dentare të miratuara dhe të certifikuara nga Bashkimi Evropian.Ne Kliniken Dentare ne Durres, të gjitha implantet tona dentare janë të certifikuara CE dhe FDA, dhe për secilin implant dental në klinikën tone ofrojmë një garanci prej 10 vjetësh.
Udhëtimi Turistik Dentar

4 hapat e turizmit dentar në Shqipëri

Plotësoni formularin e kontaktit për të kërkuar një vlerësim falas për shërbimin tuaj dentar.

Një anëtar i stafit tonë do të jetë në kontakt me ju dhe do t’ju ofrojë të gjitha detajet.

Ju mund të përgatiteni pasi gjithçka të jetë rënë dakord dhe konfirmuar.

Do të keni buzëqeshjen që keni kërkuar pas trajtimeve!

5/5

Unë vizitova klinikë vitin e kaluar për trajtimin tim dentar, ishte përvoja më e mirë që kam pasur ndonjëherë.Dr. Genta bëri një punë të shkëlqyer dhe përfundoi dhëmbin tim të përparmë në një periudhë shumë të shkurtër kohore

Klinike Dentare ne Durres
5/5

The best dental care I have ever experienced! Professional and friendly staff made me feel like family… would highly recommend to anyone!!!

5/5

Dr. Belegu është më e mira që mund të gjeni! I gjithë stafi i saj është kaq i këndshëm dhe mikpritës! Ata ishin kaq të durueshëm me mua kur e mbusha zgavrën time dhe pastrimi im ishte i lehtë dhe i plotë.

100% Vlerësime Pozitive

Pse njerëzit zgjedhin shërbimet tona dentare?

Klinike Dentare ne Durres
5/5

Unë nuk jetoj më në Shqipëri, por punën time dentare i besoj vetëm ClassDent. Vlerësoj shërbimin e tyre profesional. Dr.Genta është e mrekullueshme. Sjellje të shkëlqyera pranë shtratit dhe punë dentare jashtëzakonisht cilësore.

Jeni të interesuar për eksperiencën e turizmit dentar?

"Vlerësojmë se sa lehtë dhe e arritshme mund të jetë ruajtja e një shëndeti oral të mirë në klinikën tonë.