Na kontaktoni, me telefon ose në vendndodhjen tonë.

Vendndodhja

  • Lagja 1, Rr. Taulantia, Durrës

Telefon

  • +355 69 793 2159

Kontaktoni

Ne jemi këtu për të ndihmuar

Keni një pyetje? Thjesht na dërgoni një mesazh dhe Dr. Belegu dhe ekipi i saj do të jenë të lumtur t’ju ndihmojnë.