Kurora Dentare

Kurora Dentare

Çfarë është një kurorë dentare?

Dhëmbët përkeqësohen me kalimin e kohës dhe bëhen më të prirur pë tu prishur, plasaritur si dhe ndryshimin e ngjyrës. Rrjedhimisht, kurorat dentare përdoren për të rivendosur funksionin dhe pamjen e dhëmbit. Kurorat dentare mund të bëhen të duken edhe më të bukura se më parë, kështu që ato nuk janë vetëm për rikthimin e dhëmbëve që mungojnë.

Kurora Dentare: Materialet

Ne përdorim materiale të ndryshme në kurora dentare: si porcelani, qeramika, zirkonia, metali dhe një kombinim i këtyre materialeve.

Kurora Dentare

Kurora dentare: Ja përse janë të domosdoshme?

Për të mbrojtur një dhëmb të dobët nga thyerja ose për të mbajtur së bashku pjesët e një dhëmbi të plasaritur.

Për të mbuluar dhe mbështetur një dhëmb me një mbushje të madhe kur nuk ka mbetur shumë dhëmb. Class Dent  ofron kurora dentare të cilat janë një zgjidhje e shkëlqyeshme për pacientët.

Për të rivendosur një dhëmb tashmë të thyer ose një dhëmb që është konsumuar shumë. Pacientët mund të përfitojnë nga shërbimet e kurorave dentare në qendrën tonë dentare.

Për më tepër, ato përdoren shpesh së bashku me terapinë e kanalit të rrënjës, implantet dentare ose si një pikë mbështetëse për urën.

Doktorët

Kurora Dentare
Gentjana Belegu
Kurora Dentare
Xhesjana Lekli
Kurora Dentare
Sara Gjoni