Kush jemi ne

Teksti i sugjeruar: Adresa jonë e internetit është: https://classdentist.com.

Komentet

Teksti i sugjeruar: Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (i quajtur edhe hash) mund t’i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është e disponueshme këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi komenti juaj të miratohet, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Mesatare

Teksti i sugjeruar: Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve që përfshijnë të dhëna të ngulitura të vendndodhjes (EXIF GPS). Vizitorët e faqes në internet mund të shkarkojnë dhe nxjerrin çdo të dhënë vendndodhjeje nga imazhet në faqen e internetit.

Cookies

Teksti i sugjeruar: Nëse lini një koment në faqen tonë, mund të zgjidhni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookie. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë të rifusni të dhënat tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto biskota do të zgjasin për një vit.

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të vendosim një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookie. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë gjithashtu disa skedarë kuki për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Kukit e hyrjes zgjasin për dy ditë, ndërsa skedarët e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni “Më mbaj mend”, identifikimi juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookie-t e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon ID-në e postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Skadon pas 1 dite.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e tjera të internetit

Teksti i sugjeruar: Artikujt në këtë sajt mund të përfshijnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, artikuj, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht sikur vizitori të kishte vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Për sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Nëse lini një koment, komenti dhe meta të dhënat e tij do të mbahen për një kohë të pacaktuar. Në këtë mënyrë ne mund të njohim dhe miratojmë automatikisht çdo koment të mëpasshëm në vend që t’i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne ruajmë gjithashtu informacionin personal që ata japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund të shohin, modifikojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (përveç që nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes në internet mund të shohin dhe modifikojnë gjithashtu këtë informacion.

Çfarë të drejtash keni mbi të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Nëse keni një llogari në këtë sajt, ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që mbajmë për ju, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që ne jemi të detyruar t’i mbajmë për qëllime administrative, ligjore ose sigurie.

Ku dërgohen të dhënat tuaja

Teksti i sugjeruar: Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen nga një shërbim automatik i zbulimit të spamit.