Sherbimet Dentare ne Durres

Shërbimet tona do t'ju ndihmojnë të harroni problemet dentare

dental services in albania

Që nga themelimi në 2001, Class Dent është kthyer në një qendër ekselence, duke ofruar shërbime superiore të kujdesit dentar, si dhe në një mjedis klinik të teknologjisë së lartë në Shqipëri. Sherbimet Dentare ne Durres, behen edhe më profesionale me përvojën dhe eksperiencen e stafit tonë.

Implantet dentare janë rrënjë artificiale të dhëmbëve që përdoren për të mbështetur dhëmbët zëvendësues për një pamje natyrale.

Procedura All On 4 Dental Implants është një standard i artë për besueshmërinë, praktikat higjienike dhe përsosmërinë kozmetike.

Me kalimin e kohës, dhëmbët fillojnë të dobësohen dhe bëhen më të ndjeshëm ndaj problemeve të tilla si prishja, çarjet ose zbardhja e ngjyrës ndaj ne në Class Dent i trajtojmë të gjtha këto raste.

Mësoni gjithçka që duhet të dini për protezat dentare dhe merrni një konsultë falas me kirurgët tanë oralë.
 

Nëse keni dhëmbë të humbur ose të dëmtuar, një kurorë dentare mund të jetë heroi juaj. Pranë klinikës tonë do merrni infot e nevojshme për to.

Ortodoncia përshkruan praktikën e drejtimit të dhëmbëve të gabuar për të përmirësuar pamjen e dhëmbëve dhe mënyrën e funksionimit të tyre.

Periodontologjia është specialiteti i stomatologjisë që studion strukturat mbështetëse të sistemit të indeve të forta (kockave) dhe të buta (gingiva).
 

Endodontika është degë e stomatologjisë që përfshin praktikën e shkencave bazë dhe klinike të pulpës normale të dhëmbëve

Nëpërmjet terapisë së trajnimit të kanalit të rrënjës, Class Dent riparon indin dentar të dëmtuar ose të infektuar duke ruajtur strukturën natyrale të dhëmbëve.

Përvoja e buzëqeshjes në Hollywood në Class Dent është përshtatur me shumë kujdes për preferencat e secilit pacient, duke kombinuar me mjeshtëri fasetat, implantet dhe zbardhjen e dhëmbëve për ndryshimin e fundit të buzëqeshjes.

Duke eliminuar njollat ​​dhe çngjyrosjet nga dhëmbët, zbardhja e dhëmbëve prodhon një buzëqeshje më të bardhë dhe më rrezatuese.

dental services in albania

Konsultë falas

A ju duhet një

konsultë

falas

Dr. Belegu dhe ekipi i saj do të jenë të kënaqur t'ju ndihmojnë në krijimin e një plani të personalizuar të përshtatur për nevojat dhe preferencat tuaja specifike dentare,. Sherbimet Dentare ne Durres ofrohen me profesionalizem nga dentistet tanë.