Zbuloni Buzëqeshjet

e Klientëve Tanë të Kënaqur

+

Pacientë ndërkombëtarë, që u larguan nga klinika jonë me

një buzëqeshje të ndritshme!

Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After
Before
After

Udhëtimi Dentar Elizës!

Gjatë përvojës sonë mbi 20 vjeçare, mikpritja e pacientëve ndërkombëtarë ka qenë gjithmonë një kënaqësi.

Sot ju prezantojmë Eliza Stuvia.

Klikoni videon për të dëgjuar eksperiencën e saj me turizmin dentar në Durrës, Shqipëri.

Jeni kurioz për aventurën e turizmit dentar?

Shihni sa e thjeshtë dhe e përballueshme mund të jetë shëndeti oral më i mirë!