Sa Kushton Një Implant Dhëmbi

Sa kushton një implant dhëmbi

Kur bëhet fjalë për zëvendësimin e dhëmbëve të humbur, një nga pyetjet më të shpeshta që marrim te Class Dent është: Sa kushton një implant dhëmbi? Për t'ju ndihmuar të kuptoni më mirë opsionet dhe kostot, kemi përgatitur këtë udhëzues të detajuar. Çmimet e Implanteve Dentare te Class Dent Te Class Dent, ne ofrojmë një …

Kur bëhet fjalë për zëvendësimin e dhëmbëve të humbur, një nga pyetjet më të shpeshta që marrim te Class Dent është: Sa kushton një implant dhëmbi? Për t’ju ndihmuar të kuptoni më mirë opsionet dhe kostot, kemi përgatitur këtë udhëzues të detajuar.

Çmimet e Implanteve Dentare te Class Dent

Te Class Dent, ne ofrojmë një gamë të gjerë të implanteve dentare për të përmbushur nevojat dhe buxhetin tuaj. Ja disa nga opsionet tona më të njohura:

  • Implantet Konvencionale: A partire da 449 € (përfshin akomodimin)
  • Fasetat Dentare E-Max: A partire da 350 € (përfshin akomodimin dhe transferimin aeroportual)
  • Koronat Dentare: A partire da 150 € (përfshin akomodimin dhe transferimin aeroportual)
  • 24 Korona në Zirkon: A partire da 4000 € (përfshin akomodimin dhe transferimin aeroportual)
  • Korona në Zirkon: A partire da 200 € (përfshin akomodimin dhe transferimin aeroportual)
  • Zbardhimi i Dhëmbëve: A partire da 150 € (përfshin akomodimin dhe transferimin aeroportual)

Pse Implantet Dentare Janë Një Investim i Shkëlqyer?

Implantet dentare janë më shumë se sa një zgjidhje kozmetike. Ato ofrojnë përfitime të shumta që i bëjnë një investim të mençur për shëndetin tuaj afatgjatë. Ja disa arsye pse:

1. Jetëgjatësia

Implantet dentare janë jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe mund të zgjasin një jetë të tërë me kujdesin e duhur. Kjo i bën ato një investim të shkëlqyer në krahasim me protezat dhe urat dentare, të cilat duhet të zëvendësohen më shpesh.

2. Performanca

Implantet funksionojnë dhe duken si dhëmbët tuaj natyralë. Ato janë të lidhura fort me kockën tuaj të nofullës, duke ofruar një forcë kafshimi të barabartë me dhëmbët e vërtetë.

3. Përparësitë e Shëndetit Oral

Implantet ndihmojnë në ruajtjen e shëndetit të dhëmbëve duke ofruar mbështetje për dhëmbët përreth dhe duke parandaluar humbjen e kockës në nofullën tuaj.

4. Estetika

Implantet dentare përshtaten me dhëmbët tuaj natyralë, duke ofruar një buzëqeshje të mrekullueshme dhe të qëndrueshme.

5. Mirëmbajtja

Kujdesi për implantet është i thjeshtë dhe i ngjashëm me atë të dhëmbëve natyralë, duke e bërë rutinën tuaj të përditshme të kujdesit për dhëmbët më të lehtë.

Faktorët që Ndikojnë në Koston e Implanteve Dentare

Kostoja e implanteve dentare mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve, përfshirë:

 • Lloji i implantit të përdorur
 • Sasia e implanteve të nevojshme
 • Komplikimi i procesit
 • Ekspertiza e dentistit
 • Procedurat shtesë të kërkuara, si ngritja e sinuseve apo transplantet e kockave
 • Vendndodhja gjeografike e klinikës

A ia Vlen Investimi në Implante Dentare?

Me një shkallë suksesi prej 95-98%, implantet dentare janë një nga zgjedhjet më të besueshme dhe efektive për zëvendësimin e dhëmbëve. Nëse po mendoni për një zgjidhje të qëndrueshme dhe afatgjatë, implantet dentare janë një investim që ia vlen.

Për të mësuar më shumë rreth se sa kushton një implant dhëmbi dhe për të caktuar një konsultim, ju ftojmë të vizitoni Class Dent. Ne jemi këtu për të ofruar trajtimin më të mirë dhe të përshtatshëm për ju.

Siamo qui per aiutare

Hai una domanda? Inviaci semplicemente un messaggio e la dottoressa Belegu e il suo team saranno lieti di aiutarti.


Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *